Skip to content

Välkommen till min sida 💚 Läs gärna mer vem jag är här

Hej – Det är jag som är Elina!

Är du redo att skapa ditt egna drömliv – då har du kommit rätt!


Tre barn på Tretton månader kaffe online

Vi, alltså en mamma, en pappa (som oftast vägrar att vara med på bild trots att han är skitsnygg) och tre pojkar 👦🏽🧒🏼🧒🏼 bor tillsammans med varandra, en katt, ibland en hund och några till människor på en ekologisk gård i Dalarna. Ekologisk och kravmärkt kaffe att köpa online Samt även svensk marmelad som är ekologiskt.

kaffe online

Elina heter jag som skriver och jag är mamman till dessa tre helt (oftast..) underbara pojkar. Som jag fick inom loppet av 13 månader. Vilket i och för sig passar mig rätt bra då jag alltid gillat att göra saker snabbt och gå min egna lilla väg. Det är några år sedan nu och ibland undrar man hur man överlevde de åren. För det var inte bara tre pojkar jag fick, jag drabbades även av en förlossningsdepression. Som gjorde livet rätt mörkt under några år. Idag mår vi bra allihop men jag kan erkänna att det har varit ett spännande decennium inom många områden.

Lovade mig själv tidigt i livet att alltid se till att trivas i det jag gör och om inte göra en förändring. För vad jag vet så lever vi bara en gång! Detta statement vart ännu starkare efter min depression. Då jag känner att tiden vart ännu viktigare eftersom jag förlorade några år av mig själv. Där i början av barnens liv dessutom. Det är det som driver mig att fokusera på det som jag mår bra av idag. Dessutom lägga tiden på det som ger mig energi och glädje.

Jobbet kräver kaffe online

Och utifrån det har jag valt att arbeta som digital coach så jag inte behöver anpassa mitt liv kring jobbet utan v.s.v. Men jag älskar att jobba och bidra med vad jag kan till andra. Dessutom då jag bygger upp ett stort globalt företag tillsammans med likasinnade. Där vi tillsammans utbildar och inspirerar människor att ta egenansvar över sin hälsa och sin ekonomi.

Messias älskade kaffe online

För ärligt talat det kommer nog inte komma en “Messias” och rädda dig. Utan vi bär alla ansvaret dessutom tillsammans. För jag tror att alla vi har makten att göra bättre val. Dels för oss själva men också för hela vår jord, natur och även samhällsekonomin. Innbär då att jag tror att ökad kunskap, medvetenhet, kärlek, att sluta blunda för problemen och se sitt egna ansvar i det hela är 5 stora nycklar.

 

You have two homes

Earth & your body

– Take care of them 

 

Vad handlar denna blog om? 

Jo, att allt där ute är inte alltid som man tror.
Hur underbara och ounderbara barn kan vara.
Ibland ligger kärleken lite “latent” till mannen och att det faktiskt är helt ok.
Livet går upp och ner.
Aldrig sluta drömma och alltid fortsätta jobba för sin dröm.
Vara NUkär.
Resor.
Kost och hälsa (då jag är utbildad näringsfysiolog som det är ett rätt stort intresse.
Hundar som är stora, håriga och slemmiga också är älskvärda.
Gifter är jätte intressant
Alla har rätten att veta vad de stoppar i sina kroppar och på sina kroppar
💚 Trots saker som hänt under livet, om det nu är en komplicerad barndom, mobbning, en depression. Så har vi alla ett val.  Antingen att bli ett offer för problemen eller se det som en intressant lärdom och kanske kan du inspirera andra att också välja livet. 

Inspiration med kaffe

Är säker på att jag har en hel del att dela med mig utav. Som jag hoppas du kanske kan inspireras av och jag hoppas jag kan inspirera fler där ute att våga. Våga släppa taget och våga välja livet! Kaffe online hos Wendelins kaffe i Uppsala.

 

You are the only one responsible 

for your own life and

the only one capable making it better. 

Become the director of your life

and design it how you like it.

 

Med kärlek / Elina