Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag vill ha en pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Jag vill verkligen ha en pool hemma

Vi har länge funderat på att bygga en pool. Vårt hus ligger ju nära vattnet och det kanske inte känns som en nödvändighet att ha en pool eftersom vi och barnen bara kan gå ner till bryggan för att ta ett dopp.

Det är lyxigt att bo så nära vattnet och så skönt för barnen att de kan bada när de vill på sommaren. Nu när det är så här strålande väder så är vi på bryggan hela tiden. Så härligt med sommarlov, bad och picknick.

Ju mer jag tänker på att skaffa pool desto bättre tycker jag att den idén är. Just nu är det fint väder och varmt i vattnet, men det är inte alla somrar eller hela somrar som det är såhär. Vissa gånger är det faktiskt lite för kallt för att hänga på bryggan hela dagarna och då vore det härligt att ha en pool.

Man kan också förlänga säsongen ganska mycket med en pool. Dels kan man börja använda den innan det har blivit varmt i vattnet på försommaren och det går också att använda långt in på den varma delen av hösten.

Om vi skaffar en pool så ska vi absolut ha en pool med poolvärmare, då kan man också utnyttja den på kvällarna eller varför inte ett sent nattbad på semestern. Det är också bra om det är lite för kallt vid bryggan, då kan barnen bada där först och sen komma upp till den uppvärmda poolen och fortsätta bada och leka.

Nu när man ännu inte får resa runt i världen kanske det är precis rätt tid för oss att investera i en pool hemma. Då ska jag ha ett stort poolparty med mina vänner så fort jag kan!

Lämna ett svar

Till startsidan