Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tänk på miljön

Sponsrat inlägg i samarbete med Sortifys källsortering

Det är viktigt att tänka på miljön

Jag tycker att det är oerhört viktigt att tänka på miljön. Att källsortera är en självklarhet enligt mig. Vi har källsorterat sen man kom på att vi skulle källsortera i Sverige.

Många tycker att det är jobbigt med sorteringen, men om man bara har bra bestämda platser att lägga allt på är det inget problem. Barnen har alltid sorterat och vet precis var allt ska vara, så det har heller aldrig varit någon fråga om hurvida man ska göra det eller inte. En självklarhet som sagt!

De flesta hushåll är duktiga på att sortera hemma, men hur blir det när man är ute på stan eller på en utflykt? Oftast så slänger man allt i samma påse och sedan slänger man den påsen i närmsta soptunna.

Nu har Sortify källsortering utomhus och det är strålande tycker jag! Om alla sorterar hemma och även när vi har picknick eller är på semestern så hjälper vi miljön något ofantligt.

Nästa gång ni är på semester eller grillar ute i någon park så tänk på sorteringen. Vi är duktiga hemma och det måste vi vara ute också. Det kommer vår familj att vara framöver!

Lämna ett svar

Till startsidan