Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Golv från 1500-talet

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Golv

Jag älskar mitt hus!

Jag älskar mitt hus och att jag kan bo här med min fantastiska familj. Det är ett gammalt hus och som ni alla säkert vet så kräver gamla hus mycket jobb.

Jag vill bevara så mycket som det går av det gamla i huset och vi alla trivs med att ha det så. Vissa saker måste man självklart mordernisera för att det ska fungera i nutid, men vi försöker ändå att behålla den gamla känslan.

Nu har vi börjat se slitaget på våra golv och det är ju inte så konstigt. Golven är från 1500-talet. Tänk hur många människor som har gått på dessa golv. Hur många julaftonar och andra högtider som har firats här.

När jag börjar tänka på hur många fötter som har gått på mina golv så är det fantastiskt att de faktiskt är såpass fina som de är. Tänk om golven kunde prata och berätta allt som har hänt här, vilka historier det skulle vara! Det är spännande när man börjar fundera på det!

Jag skulle aldrig få för mig att lägga in nya golv, om inte golvet gick sönder förståss. Däremot skulle de verkligen behöva slipas tycker jag. K3Golv har bra erfarenhet och är kunniga inom sitt område, så när vi ska slipa golven kommer jag att anlita dem.

Vilket jobb de gjorde förr. Våra golv är alltså från 1500-talet och håller fortfarande. Att de gjorde golven så tjocka förut gör också att vi kan bevara dem genom att få dem slipade. Det finns många olika sätt att göra det på har jag förstått. Jag skulle aldrig ge mig på det själv, tänk om någonting skulle gå fel! Då skulle jag aldrig förlåta mig.

Jag lämnar över till proffsen som kan sin sak. De ska få pyssla om mina golv och göra dem som nya. Jag längtar redan efter att få gå barfota på mina nyslipade golv!

Lämna ett svar

Till startsidan